PRIVACY STATEMENT

Luiertas-Online.nl wil jou open en eerlijk informeren over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verzamelen, opslaan en waar deze voor gebruikt worden. Wij respecteren jouw privacy! Dit privacybeleid is in werking getreden op 30 mei 2011. Zo weet je zeker dat online shoppen bij ons veilig en vertrouwd is. Dit privacy statement is alleen van toepassing op alle informatie die wordt verzameld via onze website en/of via onze klantenservice. Websites waarnaar je eventueel wordt doorgelinkt via Luiertas-Online en visa versa vallen hier dus niet onder. Wij adviseren je dan ook om na het verlaten van onze website het privacy beleid van elke andere website te lezen die je bezoekt.

Gegevensregistratie en gebruik

•    PERSOONLIJKE GEGEVENS

Luiertas-Online.nl registreert jouw persoonlijke gegevens die ingevuld worden op de website of die aan onze klantenservice worden verstrekt. Deze gegevens worden voor de volgende doeleinden gebruikt:

-    Het leveren van bestelde artikelen
-    Het leveren van aangevraagde informatie
-    Het verzenden van orderbevestigingen
-    Het verzenden van tracking informatie
-    Het verlenen van service aan de klant
-    Het verstrekken van informatie over aankopen

•    OVERIGE GEGEVENS

 Op deze website wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Deze dienst van Google maakt gebruik van cookies om een analyse te maken van jouw surfgedrag binnen het aanbod op onze website. De informatie die hierbij wordt verzameld bevat jouw IP adres, browserinformatie, bezoekerspatronen en sitegebruik.  De analyses die hieruit voortkomen worden gebruikt om deze website te evalueren, verbeteren en daarmee jou een bevredigende winkelervaring te kunnen bieden.  Google verstrekt deze informatie eventueel ook aan derden voor zover dit wettelijk is voorgeschreven of voor zover derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken.  Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met het feit dat jouw gegevens die door Google worden geregistreerd, verwerkt worden op de manier zoals hierboven omschreven.

Uitwisseling van gegevens met derden

Luiertas-Online deelt, verkoopt, of verhuurt geen persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt via de website of onze klantenservice indien jij daar geen toestemming voor hebt gegeven, of zoals beschreven in dit Privacy Statement.

•    GEGEVENSUITWISSELING T.B.V. HET BEHEER VAN DE WEBSHOP


Wij schakelen diverse derde partijen in om diensten te verrichten in verband met het beheer van onze webshop. Zonder deze derde partijen is het niet mogelijk om onze diensten aan jou aan te bieden. Deze derde partijen gebruiken wij bijvoorbeeld voor o.a. betalingsverwerking, autorisatie, bescherming tegen fraude, productaanpassing, verwerking en verzending van orders, evaluatie website, analyse van data en eventueel cleaning van data. We verstrekken persoonlijke gegevens aan deze partijen, maar deze hebben uitsluitende toestemming om de gegevens te gebruiken in verband met de diensten die ze verrichten.  Daarnaast zien wij erop toe dat de desbetreffende partijen voldoen aan alle toepasselijke wetten met betrekking tot gegevensbescherming.