WALLABOO: EEN ENORM TRENDY VERZORGINGSTASSENMERK VERVAARDIGD VAN MOOI ZACHT WALLABOO® SUÈDE

Wallaboo babytassen zijn mooie verzorgingstassen met een mooie vlotte stijl. Elke babytas is ontworpen met passie voor design en functionaliteit met de modegevoelige moeder als
uitgangspunt zonder daarbij de praktische waarde uit het oog te verliezen. Het Wallaboo logo aan de praktische nylon binnenzijde garandeert de echtheid van de luiertas.
 

LUIERTAS DESIGN:

Wallaboo tassen zijn misschien wel de meest vrolijke tassen onder de luiertassen. De veelzijdigheid in kleur maken de tas altijd de finishing touch van je outfit. Stel je eens voor dat
je straks kiest of al eerder koos voor een stijlvolle kinderwagen met bijvoorbeeld een rode regenkap dan kan een mooie rode tas je trotse voorkomen toch optimaal sieren.
 

LUIERTAS FUNCTIONALITEIT:

Stijlvol en goed georganiseerd op stap met je baby. De elegante lichtgewicht Wallaboo tassen van makkelijk te reinigen synthetische suède kan je als schoudertas dragen of vastmaken aan de duwstang van je kinderwagen. Meer dan genoeg opbergruimte en goed georganiseerd dankzij de vele vakjes in de tas. Dankzij het afneembare comfortabele babyverzorgingsmatje kan je op elke plek je baby verschonen. Onmisbaar voor elke modebewuste ouder.