room seven & oilily luiertas

ROOM SEVEN & OILILY: VROLIJK, VROLIJKER, VROLIJKST. UITBUNDIGE DESSINS , MATERIALEN EN ONTWERPEN MAKEN IEDERE LUIERTAS UNIEK.

Room Seven is echt de dochter van het bekende en vooral vrolijke merk Olily. Het is namelijk opgericht door Brechtje Olsthoorn, de dochter van de grondleggers van Oilily. Beide collecties zijn dan ook onmiskanebaar vrolijk.

LUIERTAS DESIGN:

En deze familiestijl herken je zeker terug. De vrolijke en kleurrijke combinatie van stoffen, borduringen, prints en applicaties geven de onmiskenbare stijl aan ieder Room Seven en Oilily produkt. Room Seven en Oilily staan daarom bekend om haar zelf ontworpen artikelen om ieder kind blij mee te maken. Maar natuurlijk ook de ouders die trots over straat kunnen met een prachtige luiertas.vrolijke designs. Room Seven gebruikt veel handwerk en borduursels, de details van Oilily zijn zeer gedetailleerd.

LUIERTAS FUNTIONALITEIT:

Op de prachtige tassen van Room Seven en Oilily vind je de thema's in prachtige applicaties en tot in de puntjes afgewerkt. In de tas vind je een doordachte indeling. De binnenkant van iedere tas is eenvoudig te reinigen vanwege de toepassing van een sterke nylon binnenvoering. Dit maakt iedere tas duurzaam en hygiënisch wat uiteraard heel belangrijk is om zo al het opgeborgen eten ook te beschermen. Iedere tas is voorzien van alle gemakkelijke opbergmogelijkheden en uiteraard een verzorgingsdekje.