Lief! luiertas

LIEF! LUIERTAS: LAAT ZIEN HOE VROLIJK JIJ EN JE BABY ZIJN, HOE TROTS JIJ BENT, HOE LIEF! JOUW BABY IS.


Lief! babytassen zijn mooie hippe verzoringstassen waar je stijlvol mee voor de dag komt. Met geen andere tas kun je laten zien hoe trots en blij je bent met elkaar. Een tas die past bij
jou maar ook zeker bij de glimlach van je baby zelf. Elke babytas is ontworpen met passie voor design en functionaliteit met de modegevoelige moeder als uitgangspunt zonder daarbij
de praktische waarde uit het oog te verliezen. De gedetailleerde afwerking en de gebruikte sterke materialen garanderen de echtheid van de Lief! luiertas.
 

LUIERTAS DESIGN:

Lief! luiertassen stralen precies datgene uit wat je iedere keer als je met je baby op pad gaat voelt. De designers houden er rekening dat je gezien wordt en dus ook gezien mag worden.
Voor zowel een Lief! zoontje als een Lief! dochtertje is er volop keus, ieder seizoen weer. Ook al is iedere Lief! tas zeer herkenbaar het is juist de originaliteit die het onderscheid maakt.
Stuk voor stuk zijn de tassen van Lief! zeer begerenswaardig te noemen en ontbreken natuurlijk niet op de de online specialisatie van Luiertas-Online.
 

LUIERTAS FUNCTIONALITEIT:

Stijlvol en goed georganiseerd op stap met je baby. Vakjes, groot en klein, open of afsluitbaar, ritsen en drukknopen. Aan niets ontbreekt het met een luiertas van Lief!. De hengels
maken het makkelijk de tas naast je te dragen en als je je handen lekker vrij wilt hebben dan gebruik je de bijpassende schouderband die bij iedere tas standaard geleverd wordt. 
Onmisbaar voor elke hippe ouder.