FAB®: ABSOLUTELY FABULOUS! VERZORGINGSTASSENMERK VERVAARDIGD VAN MOOI ZACHT LEER OF ECHT SUÈDE

Tassen zijn mode en FAB® zijn tassen. Het Nederlandse merk Fab is de laatste jaren doorgeschoten naar misschien wel het meest geliefde merk als het gaat om tassen of andere, veelal lederen, accessoires. Zo zien we de collectie jaarlijks breder en uitgebreider worden. Met trots zijn wij dealer van één van de eerste artikelen waar Fab® zo populair is geworden. Tassen, praktisch voorzien van veel opbergmogelijkheden en toepassingen en vooral zeer modieurs. Fab leren tassen worden gemaakt in Bali en staat voor uiterste perfectie. De produkten zijn super hip, functioneel en eerlijk. Aan elk produkt hangt een leren hartje wat staat voor geluk en liefde voor degene die het Fab produkt dragen.
 

LUIERTAS DESIGN:

Gevoelig voor mode? Gevoelig voor kwaliteit? Dan zit je goed met Fab®! Heel goed zelfs, want de designers van Fab® zitten geen moment stil. Zo maken hun het mogelik om jou een volledige Fab® look te geven die bijna in heel je outfit zichtbaar is. Van tassen, schoenen, clutches tot zonnebrillen. Alles met de herkenbare stijl, alles in topkwaliteit. Koop je een Fab® luiertas dan ga je stijlvol en goed georganiseerd op stap met je baby. 

LUIERTAS FUNCTIONALITEIT:

Fab® selecteert uit hun brede assortiment van mooie afgewerkte tassen met een super trendylook moddelen die goed dienst kunnen doen als luiertas. Vervolgens worden deze tassen waar nodig aangepast in praktische waarde door de toevoeging van ruimte, extra opbergvakken en uiteraard een bijzonder mooi uitgevoerd verschoningsmatje. Zodra de luierperiode voorbij is geeft deze tas je waarschijnlijk nog jaren een Fabulous uitstraling. Eenmaal Fab®, altijd Fab®. Wordt nu Fab® fan.