BELLE BEAU: BABYVERZORGINGSTASSEN ZIJN HANDGEMAAKTE TASSEN DIE STIJL EN KWALITEIT UITSTRALEN.
ELKE TAS IS ONTWORPEN MET PASSIE VOOR DESIGN EN FUNCTIONALITEIT MET DE MODEBEWUSTE OUDER IN GEDACHTEN

LUIERTAS DESIGN:

Door uit te gaan van de modebewuste moeder zijn Belle Beau tassen ook zonder baby uitstekend geschikt om in stijl de deur uit te gaan. Ook de vader speelt een rol want in de collectie tref je tevens een prachtig stoere tas aan waar iedere man mee gezien wil worden. Het verzorgingsmatje is bijvoorbeeld eenvoudig te vervangen door een magazine of A4-tje. Daarnaast zijn de tassen uiteraard voorzien van alle gemakken die een babyverzorgingstas nodig heeft. Kortom een modieuze tas voor zowel man, vrouw of als vader, moeder.

LUIERTAS FUNCTIONALITEIT:

Door de handige sterke shopperhengsels zijn Belle Beau tassen ook heel goed te gebruiken als dagelijkse tas. Met de verstelbare en afneembare schouderband past de tas gemakkelijk om elke kinderwagen. Vanzelfsprekend zitten er genoeg vakken in voor het netjes opbergen van luiers, flesjes en doekjes. In iedere tas is er een apart vak waar vuile en natte spullen in opgeborgen kunnen worden zonder dat u met uw andere bagage hier last van heeft. Aan één buitenzijde zit een vak met een sterke rits voor sleutels, portemonnee, telefoon etc. Een comfortabel makkelijk te reinigen babyverzorgingsmatje behoort uiteraard tot de standaard uitrusting.

Belle Beau tassen zijn uitgevoerd in volledig leer of leer gecombineerd met canvas. Door gebruik te maken van de beste materialen en het mooiste leer stralen alle Belle Beau tassen kwaliteit en stijl uit!